Vestiging Anovi Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Berkel en Rodenrijs - Anovi Keukens


Contactgegevens

Vestiging Anovi Keukens

Berkelse Poort 7
2651JX Berkel en Rodenrijs
T: 010 - 200 43 56
info@anovikeukens.nl

Google Maps
BTW: NL860849028B01
KvK: 76944425
IBAN: NL31 RABO 0350 2156 69

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:00 uur
Dinsdag 09:30 - 17:00 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag (koopavond) 09:30 - 17:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Keukenspecialist met een missie

In Anovi Keukens hebt u een unieke keukenspecialist gevonden die streeft naar de allerhoogste klantwaardering. Vanaf uw bezoek in de showroom tot en met keukenmontage zijn we u geheel van dienst.

Gepassioneerd zetten onze verkoopmedewerkers zich dagelijks in om uw persoonlijke keuken samen te stellen. Ons team van eigen monteurs ziet het als haar missie om u op een 9+ niveau van dienst te zijn.

Daarom zien wij service als een investering in de langetermijnrelaties met onze klanten. Ruim 2100 klanten beoordelen onze klantgerichte manier van werken met gemiddeld een 9,7!

Adviesgesprek aanvragen
Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-keukenshowroom

Onze vier ijzersterke beloftes

Anovi Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep waar 'Doen zoals Beloofd' centraal staat. Daarom hebben wij een viertal beloften geformuleerd. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Dit beloven wij:

  • Direct de beste prijs; afdingen is niet nodig

  • 10 jaar garantie op onze montage; perfect eindresultaat door onze vakmensen.

  • Buitengewoon goed geregeld; afspraken komen we na.

  • Service op 9+ niveau; voor én na de handtekening

Verkoopteam-Anovi-Keukens-Berkel-Rodenrijs

Unieke eigen montage van keukens

Als enige keukenspecialist in ons land heeft DB KeukenGroep een eigen opleidingsinstituut, het DB Vakcollege. Hier worden aankomend monteurs opgeleid tot professionals. Trainers en monteurs-in-opleiding hebben al de 30 showroomkeukens opgebouwd in de showroom van Anovi Keukens. Zo ziet u direct onze uiterst professionele werkwijze.

Dat wij verkochte keukens door onze monteurs laten plaatsen is uniek in onze branche. Het is een bewuste keuze: zo kunnen wij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen. Vandaar ook dat wij met een gerust hart 10 jaar garantie op onze montage geven. Zo kunt u onbezorgd jarenlang van uw keuken genieten. Mocht er iets aan de hand zijn, dan verlenen wij snel excellente service.

Eigen montage keukens
Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-showroom-5

Onze historie

DB KeukenGroep is een keukenspecialist met vestigingen door het hele land. Van Goes, Sint-Annaland, Utrecht, Haarlem, Kesteren, Nunspeet, Rijssen tot Berkel en Rodenrijs focussen we ons op kwaliteitskeukens en de allerhoogste klanttevredenheid. Onze historie voert terug tot 1991.

In 1991 ontstond DB KeukenGroep vanuit de idee dat probleemloze montage begint bij de verkoop. Oprichter en algemeen directeur Arjan van Dijke baalde ervan dat hij als zzp-keukenmonteur altijd problemen moest oplossen die voortkwamen uit de verkoop.

Dit kan beter, denkt hij. Probleemloze montage begint bij de verkoop! Zo start hij Ardi Keukens in Sint-Annaland.

Ontstaan DB Keukens

Opening vestigingen

Aanvankelijk heeft Ardi Keukens nog geen showroom. In 1995 verandert dit. Het bedrijf verwerft zich goede naam vanwege haar lage prijzen en snelle en uitstekende service en zo groeit DB KeukenGroep met meer vestigingen verder.

Onze klanten komen uit het hele land. Met Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs hebben we meer landelijke dekking en kunnen we onze klanten in de Randstad beter van dienst zijn.

Ook wanneer u zoekt naar keukens Rotterdam, keukens Den Haag, keukens Gouda, keukens Leiden en keukens Zoetermeer is het meer dan de moeite waard om onze showroom te bezoeken.

We kijken naar uw komst uit!

Landkaart DB KeukenGroep

Volop inspiratie opdoen

Van een keukenspecialist met een uiterste klantgerichtheid verwacht je geen standaard keukenshowroom met 'dertien in een dozijn' keukenopstellingen. Daarom hebben wij onze showroom onderscheidend ingericht. Niet alleen door een ruim aanbod keukens in alle stijlen en prijsklassen, maar ook door het toevoegen van allerlei inspirerende onderdelen in de showroom.

Zo vindt u in onze keukenshowroom in Berkel en Rodenrijs de nieuwste technieken qua apparatuur, die u werkend kunt proberen. Bezoek ook ons Ergonomie Center voor tips en hulpmiddelen om een optimale ergonomie in uw keuken te realiseren. Ontdek ook de nieuwste woontrends, waarbij keuken en woonkamer naadloos in elkaar opgaan. En laat u verwennen door onze kok die geregeld live demonstraties geeft.

Kortom, een bezoek boordevol keuken inspiratie.

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-material-center

Meest inspirerende keukenshowroom regio Rotterdam

Anovi Keukens ligt centraal tussen de grote steden van de Randstad. We beschikken over een uitstekende zichtlocatie boven de Welkoop aan de Berkelse Poort, dit ligt in het hart van Berkel en Rodenrijs.

We bieden volop parkeergelegenheid en u kunt uw auto opladen terwijl u ontspannen door onze showroom wandelt.

Ook voor minder valide personen is onze keukenshowroom een fijne ervaring, want een lift brengt u snel, veilig en comfortabel naar de mooiste keukens van de regio.

Bezoek vrijblijvend onze showroom en laat u inspireren!

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-showroom-overzicht

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2161 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-overzicht-keukenshowroom