Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs (Rotterdam)

Wanneer u met Anovi Keukens kennis maakt zult u snel overtuigd raken van ons unieke keukenbedrijf. Wij staan voor: kwaliteitskeukens, netto lage prijzen keukens en uitstekende service. Dit vindt u niet vaak bij een keukenspecialist. Anovi Keukens is het bewijs dat dit mogelijk is. Beleef de inspirerende wereld van keukens in onze showroom in Berkel en Rodenrijs.

Online kunt u meer moois bewonderen met veel kleur en stijl inspiratie. Bekijk onze schitterende keukens online.

Bekijk alle keukens
Design keuken met eiland
Tijdloze hoekkeuken met kastenwand
Scandinavische-keuken-met-eiland

Meer dan 200 keukens online

Een keuken is een meubelstuk en een weergave van uw persoonlijke stijl.

Om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te kunnen komen, is onze keukencollectie breed en gevarieerd voor wat betreft stijl, opstelling en kleuren. U ziet het terug in ons grote aantal online keukens.

U hebt keus uit diverse keukenmerken:

  • DB Select
  • Excellentic keukens
  • Old Wood keukens
  • Residentic

Van keukens zonder extra’s tot maatwerkkeukens, voor iedereen is er keus.

Bekijk online keukencollectie
Design keuken met eiland met greeploze fronten en dun aanrechtblad

Beste keukenzaak regio Rotterdam

Wij zijn onderdeel van het familiebedrijf DB KeukenGroep. Samen met zeven andere vestigingen streven wij naar 'keukens met 'n 9+'. Wat dat zijn: de hoogste klanttevredenheid, wat ons veel werkplezier geeft. Zo bij de verkoop als bij eventuele service jaren na de montage.

Service verlenen zien we als iets vanzelfsprekends en een investering in de langetermijn relaties met onze klanten. Ons hoge serviceniveau zorgt er (mede) voor dat onze klanten maximaal tevreden zijn.

Waar blijkt dit uit? De hoge klantscore die u vindt op onafhankelijke reviewsites en merkt door de ruim 100 inspirerende klantverhalen op onze website. Het onderscheidt Anovi Keukens ten opzichte van elke andere keukenzaak en maakt tot de beste keukenzaak in de regio Rotterdam. Neem daarom even de tijd om nader met ons kennis te maken.

Houten landelijk moderne keuken met eiland en fornuis

Hoogste kwaliteit door eigen mensen

Wij verzorgen uw droomkeuken compleet in eigen hand. Zo houden we perfect grip op de kwaliteit, kunnen we onze ijzersterke beloftes nakomen en ervoor zorgen dat u heel enthousiast bent over uw keuken en ons unieke bedrijf.

Onze medewerkers maken het verschil. U merkt het al tijdens een bezoek aan onze gezellige, informele showroom. Anovi Keukens is ook makkelijk aan te rijden wanneer u zoekt naar keukens Rotterdam, keukens Leiden, keukens Delft en keukens Den Haag.

Kom daarom eens vrijblijvend langs en laat u onderdompelen in de inspirerende wereld van keukens.

Zelf onze kwaliteit, klantgerichtheid en gastvrijheid ervaren? U bent van harte welkom in de showroom.  

Bezoek onze showroom
Verkoopteam-Anovi-Keukens-Berkel-Rodenrijs

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Modern antraciete keuken