Keuken indelingen

Keuken en woonkamer vormen steeds vaker een eenheid. Hierdoor verandert de traditionele keukenopstelling. De traditionele hoekkeuken is nu ook een hoekkeuken met bar bijvoorbeeld. Anovi Keukens volgt de woontrends op de voet met eigentijdse opstellingen.

Elke keukenindeling is bij ons mogelijk. Van U-opstelling, de hoekkeuken, de keuken met eiland tot de rechte of parallelle keuken. Wordt het een keuken waarin u gezellig eet, anderen ontmoet en bijpraat? In welke ruimte komt uw keuken?

Bekijk alle keukens
Witte keuken met kastenwand
Design keuken met eiland
Tijdloze hoekkeuken met kastenwand

Anovi Keukens, uw keukenspecialist

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding.

Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,7! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-keukenshowroom

Wij staan voor u klaar

Wij streven naar uitsluitend tevreden klanten. Dit doen wij door hoogwaardige keukens te leveren naar de wens van de klant. Onze offertes zijn transparant en zonder vage toeslagen. De montage wordt gedaan door onze eigen monteurs, wel zo fijn. 

Wij zijn oprecht, betrokken en gedreven. Wilt u kennismaken? Maak een afspraak!

Verkoopteam-Anovi-Keukens-Berkel-Rodenrijs

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Massief eiken keuken, landelijk